Genieten in Giethoorn
Genieten in Giethoorn
Dagje genieten in Giethoorn
Het restaurant in Giethoorn
Restaurant de Rietstulp

Natuurtocht Weerribben-Wieden - Teamuitje in Giethoorn

Trek erop uit met uw team en geniet van een adembenemende natuurtocht door het schitterende en waterrijke Giethoorn. Deze unieke bestemming, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een ware parel die u absoluut eens gezien moet hebben.

Dit arrangement is inclusief:

  • Een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart van 2 uur
  • Uitgebreide picknick

Prijs: € 32,50 p.p. op basis vanaf minimaal 20 personen
€ 34,50 p.p. voor groepen tussen de 10 en 20 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met utizondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Natuurtocht Weerribben-Wieden

Trek erop uit met uw team en geniet van een adembenemende natuurtocht door het schitterende en waterrijke Giethoorn. Deze unieke bestemming, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een ware parel die u absoluut eens gezien moet hebben. 

Giethoorn staat bekend om zijn schilderachtige grachten, idyllische bruggetjes en charmante rietgedekte boerderijen. Het is een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar de natuurlijke schoonheid alle zintuigen prikkelt. Tijdens de rondvaartboottocht kunt u zich vergapen aan de serene rust en de ongerepte pracht van dit authentieke natuurgebied.

Het programma

U wordt ontvangen in Giethoorn of op de rondvaartboot met een warme consumptie naar keuze en een appelgebak met slagroom. Aansluitend gaat u een rondvaart maken van 2 uur door de oude dorpskern en het natuurgebied onder het genot van een uitgebreide picknick. De natuurtochten zijn het hele jaar mogelijk (zolang er geen ijs ligt) en is al te boeken vanaf 6 personen.
Vanaf 10 personen is het mogelijk om uw eigen afvaarttijd af te spreken. De reguliere en het aantal afvaarttijden wisselen dagelijks.

Terwijl u langs de kalme waterwegen vaart, omringd door weelderige groene oevers en kleurrijke waterlelies, zult u versteld staan van de rustgevende atmosfeer die Giethoorn te bieden heeft. De professionele gids aan boord zal u voorzien van interessante feiten en verhalen over de geschiedenis, de cultuur en de natuurlijke kenmerken van dit betoverende landschap.

De natuurtocht door Giethoorn biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook een mogelijkheid tot teambuilding en het versterken van de band tussen collega's. Samen met uw team kunt u genieten van de rustige omgeving, de frisse lucht en de prachtige uitzichten, terwijl u ontspannen gesprekken voert en herinneringen creëert die nog lang zullen blijven hangen.

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving