Moordspel
Fluistervaren door Giethoorn
Bar
Terras aan het water bij het sfeervolle restaurant
Barbecue Buffet

Moorddadig Giethoorn - gezellig personeelsuitje in het Venetie van het Noorden

Beleef een unieke en spannende teamervaring met Moorddadig Giethoorn, waarbij u samen met uw team een moordzaak oplost en 's avonds kunt genieten van een heerlijk diner. Wij bieden u een volledig verzorgd programma vol spanning, mysterie en culinair genot.

Dit Moorddadig Giethoorn groepsuitje is inclusief:

  • 2 Kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart van 2 uur
  • Een koffietafel met kroket
  • Het Moordspel
  • Een 3-gangendiner of barbecue

Prijs: € 79,50 p.p. op basis vanaf minimaal 15 personen.
Bent u met minder personen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Moorddadig Giethoorn groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Personeelsuitje in het Venetie van het Noorden

Beleef een unieke en spannende teamervaring met Moorddadig Giethoorn, waarbij u samen met uw team een moordzaak oplost en 's avonds kunt genieten van een heerlijk diner. Wij bieden u een volledig verzorgd programma vol spanning, mysterie en culinair genot.

Het Moordmysterie in Giethoorn

Stap in de intrigerende wereld van mysterie en detectivewerk met onze uitdagende activiteit: "Moordmysterie in Giethoorn". Welk team slaagt erin om de moordzaak in het prachtige Giethoorn het snelst op te lossen? Met behulp van opdrachten, vragen en een speciale app gaan jullie de uitdaging aan om als eerste de puzzelstukjes op hun plaats te leggen en de oplossing te vinden.

Dit spannende spel zorgt voor een intense teambuildingervaring, waarbij samenwerking, communicatie en probleemoplossend denken centraal staan. Werk samen met uw team, analyseer de aanwijzingen en onthul het mysterie dat Giethoorn in zijn greep houdt. Wie heeft de misdaad gepleegd? Welk motief lag erachter? Het is aan jullie om de waarheid te achterhalen.

Het programma

10.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.
11.00 uur Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.
13.00 uur Bij terugkomst staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.
14.00 uur Met behulp van een speciale app gaat u een moord die in Giethoorn is gepleegd oplossen. In groepen van 5-6 personen gaat u aan de hand van de app op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.
16.00 uur Terug in het restaurant kunt u onder het genot van een borrel de resultaten evalueren.
17.00 uur 3-gangen Diner (groentesoep/varkenshaas met champignonroomsaus of zalmfilet uit de oven met een uitgebreid garnituur/coupe ijs ) of uitgebreide barbecue (van april t/m sept)

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving