Valencia

Fietsen

3-daagse Incentive Verrassend Valencia-Diverse activiteiten en heerlijk traditioneel eten

Valencia

Valencia is veelzijdig, verrassend en veel te leuk om niet naartoe te gaan! Uw medewerkers danken voor een succesvolle periode of jubileum vieren doet u in het zonnetje, in de bruisende omgeving van deze Spaanse stad. Het is een stad vol geschiedenis en sfeer. Niet voor niets prijkt deze bestemming bij velen hoog op het verlanglijstje.

Valencia

Meerdaagse groepsreis Valencia - City Challenge, Bike Tour en Paella Diner

Valencia

Een jubileum of iets bijzonders te vieren? Medewerkers, relaties of collega’s verrassen met een bijzondere reis waar ze nog lang over napraten? Tijdens deze Meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois dat Valencia te bieden heeft. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Valencia

Ontdek Valencia met dit Teambuildingsarrangement - City Challenge en heerlijk dineren

Valencia

Geniet samen met uw collega's, relaties of medewerkers van een onvergetelijke groepsreis naar Valencia. Werk samen tijdens een City Challenge en proef de smaken van Valencia tijdens een heerlijk Sharing Dinner. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Valencia

Culinaire groepsreis Valencia - Typisch Spaans Wijnlandgoed, Marcado Central, Bike Tour Valencia

Valencia

Tijdens deze Culinaire groepsreis naar Valencia geniet u van al het moois dat Valencia te bieden heeft. Maak een onvergetelijke tour door een typisch Spaans Wijnlandgoed en door Marcado Central met een heerlijke proeverij. Ontdek nog meer van Valencia tijdens de Bike tour onder begeleiding van een Nederlandse gids.

Valencia

Cultureel bedrijfsuitje in Valencia - Bike Tour, Stadswandeling en Paella Diner

Valencia

Tijdens dit Culturele bedrijfsuitje naar Valencia geniet u van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Onder begeleiding van een Nederlandse gids fietst u langs de Culturele hoogtepunten, maakt u een unieke stadswandeling en geniet u van een echt Spaanse Paella diner.

Valencia

Unieke Groepsreis Valencia - Catamaran Tour, Jetskien en lunchen bij de hipste strandtent

Valencia

Samen met uw collega's genieten van een unieke groepsreis in Valencia? Tijdens deze reis geniet u van heerlijke gerechten tijdens de Tapas Tour, gaat u heerlijk lunchen bij een van de hipste strandtenten, maakt u een prachtige Catamaran Tour en geniet u van een echt Spaans Paella diner. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

6 Uitstapjes

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving