scooter 1
scooter 4
scooter achterkant
koe
Scooter uitje met Everloo Events

Twentse Scooter Tour - Het leukste uitje van het jaar!

Stap met uw collega’s op de hippe retro scooters en maak een prachtige tour door het Twentse land langs mooie havezathen en kastelen. Onderweg kunt u nog een leuke activiteit plannen of een proeverij doen.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie en Twentse krentewegge
  • Uitleg en begeleiding
  • Scooter per twee personen
  • Competitie klootschieten onder deskundige begeleiding
  • Verzekering
  • Huur terrein en vergunningen
Prijs: € 27,50 p.p. exclusief BTW. Minimaal 20 personen. Extra opties:
  • Scootertour met bezoek boerderij en proeverij, meerprijs € 9,- per persoon
  • Scootertour met segway clinic, meerprijs € 22,50 per persoon

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Twentse Scooter Tour - Het hipste en leukste uitje!

Heerlijk rond touren door het Twentse land met een HIPPE retro scooters. U gaat een unieke tocht maken door de prachtige omgeving. Onderweg komt u de meest fantastische landgoederen tegen met mooie havezathen en kastelen. Een uitje waar iedereen aan mee kan doen. Een helm heeft u volgens de Nederlandse wet niet nodig. Er wordt gereden met twee personen per scooter, wel zo gezellig. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen op een scooter te rijden.

Scooter Tour met extra actie!

Onze scooter Tours worden gecombineerd met verschillende andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een competitie klootschieten of de ouderwetse solex. Een bezoek aan een ijsboerderij of fruitboomgaard met aansluitend een proeverij van pure producten. Kortom, de Scooter Tour is onder begeleiding van Everloo Events een uitstekend middel voor een onvergetelijk, gezellig uitje.

Locatie, Food & beverage mogelijkheden:

Wij starten en eindigen op een prachtig monumentale locatie in het Twentse land op slechts 10 minuten rijden vanaf de A1. Hier heeft u de mogelijkheid om in plaats van de koffie en krentewegge aan te vangen met een heerlijke lunch. De meerprijs hiervoor bedraagt € 15,- per persoon. Wij kunnen ons voorstellen dat u de middag wilt afsluiten met een heerlijke barbecue, buffet of diner. Wij kunnen dit al verzorgen vanaf € 20,- per persoon. Informeer naar de verschillende mogelijkheden. De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2024.

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Rossum

Rossum ligt in Twente, in de provincie Overijssel. Het dorp heeft een landelijke en rustige sfeer. Het dorp is omgeven door groene weilanden, boerderijen en natuurgebieden Twente staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde landschap. Het gebied omvat bossen, heidevelden, rivieren en pittoreske dorpen. Twente is een paradijs voor fietsers. Het heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, knooppunten en routes die door het groene landschap slingeren. Twente herbergt tal van sfeervolle dorpen en steden met een rijke geschiedenis.

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving