studio gala
studio gala
studio gala
studio gala
studio gala

Spectaculaire Dinnershow Fantastique - Avond vol zang, dans en lekker eten!

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Een unieke avond uit om met collega's of relaties te beleven.

Deze spectaculaire All in dinnershow is inclusief:

 • Welkomstcocktail
 • Voorgerecht
 • Hoofdgerecht
 • Dessert
 • Koffie / thee met friandises
 • Alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond
 • Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel

Prijs: € 79,50 p.p.

Tijdsduur: 4,5 uur (19:30 t/m 24:00 uur)
Minimum aantal personen: 2

Prijzen zijn exclusief administratiekosten à € 7,50 per boeking.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Receptie
Parkeren

Een onvergetelijke avond uit

Graag presenteren wij u: The Dinnershow 'Fantastique'. Al ruim 95.000 bezoekers gingen u voor, dit met een gastenbeoordeling van een 8,9. U gaat dit seizoen toch ook voor de uitgaanstrend van dit moment!

Avondvulle showprogramma

Geniet van het verrassende Gala Diner in combinatie met een onvergetelijk, avondvullend showprogramma. Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit.

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.

Data show 2023 en 2024

 • Oktober: 21 en 28
 • November: 4, 10 en 11
 • December: 8, 9, 15, 16, 22, 23
 • Maart: 16, 23 en 30
 • April: 13 en 20
 • Mei: 11 en 18
 • Juni: 8 en 22

In de maanden Juli en Augustus zijn er geen voorstelingen.

De prijs van deze avondvullende dinnershow in Meppel is geldig tot en met 31 augustus 2024.

Onze partner

Algemeen

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster.

Locatie

Studio Gala is een exclusieve locatie voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs- en privé feesten met maar één doel, een blijvende herinnering. Verrassend, inspirerend, anders. Want standaard kan altijd nog.

Catering

De catering verzorging concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle aankleding op maat.

Al vanaf 2 personen te boeken

Voor een groot of kleinschalige evenement staan wij met ons professionele team voor u klaar. Of u 1, 100 of 1000 gasten krijgt, wij geven u altijd dezelfde persoonlijke en professionele aanpak. De afstemming voorafgaand, tijdens en achteraf, is intensief, constructief en staat garant voor kwaliteit.

Omgeving

Drenthe

weekendje weg Drenthe ? Leuke fietsprovincie maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Meppel

Meppel is een stad in Drenthe, het heeft een rijke geschiedenis die zichtbaar is in de historische gebouwen en straten. Het oude stadscentrum behoudt veel van zijn oorspronkelijke architectuur, waardoor het een charmante sfeer heeft. De stad staat bekend om zijn schilderachtige grachten. Meppel organiseert diverse evenementen gedurende het jaar, zoals de Donderdag Meppeldagen, een zomerfestival met markten, muziekoptredens en activiteiten voor het hele gezin. De omgeving van Meppel is landelijk, in de buurt zijn er natuurgebieden en recreatiegebieden waar men kan wandelen of fietsen.

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving