Valencia
Fietstocht Valencia
Valencia
Valencia
Paella Valencia

Meerdaagse groepsreis Valencia - City Challenge, Bike Tour en Paella Diner

Een jubileum of iets bijzonders te vieren? Medewerkers, relaties of collega’s verrassen met een bijzondere reis waar ze nog lang over napraten? Tijdens deze Meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois dat Valencia te bieden heeft. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Bij deze Meerdaagse groepsreis naar Valencia is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie 
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 2 Overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer in een **** hotel
  • 2x Een goed verzorgd ontbijtbuffet 
  • 1x Een heerlijk Paella Diner
  • Gezellige tapas Tour Valencia
  • Bike Tour door Valencia onder begeleiding van een Nederlandstalige gids
  • City Challenge Valencia 
  • Transfers (van luchthaven naar hotel en luchthaven en vv)

Prijs: vanaf € 379,00 p.p. op basis van minimaal 20 personen. 

De prijs is exclusief:
Vlucht Nederland – Valencia en vv ca. € 200,00 / € 250,00 p.p.
Prijzen zijn excl. BTW of BTW vrij i.v.m. reisbureau regeling
Drankjes op basis van nacalculatie 

De prijs van deze Meerdaagse Groepsreis naar Valencia is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Groepsreis Valencia - Een unieke combinatie van Stad & Strand

Een jubileum of iets bijzonders te vieren? Medewerkers, relaties of collega’s verrassen met een bijzondere reis waar ze nog lang over napraten? Tijdens deze Meerdaagse groepsreis geniet u van al  het moois dat Valencia te bieden heeft. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.

Programmavoorstel:

Uiteraard kunnen we het gehele programam naar uw wensen aanpassen. 

Dag 1:

Na een vlucht van nog geen 2,5 uur zullen wij bij de luchthaven van Valencia klaarstaan om u te verwelkomen en vervolgens naar het centrum van Valencia te brengen, waar uw hotel gelegen is. Afhankelijk van uw vluchttijden is er alle tijd om in te checken, even bij te komen van de reis en eventueel gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

Als de avond is aangebroken is het tijd om kennis te maken met de Spaanse keuken en de typische tapas gerechten die Valencia te bieden heeft. Op deze eerste avond zal er een Spaanse Tapas Tour voor uw gezelschap worden georganiseerd. Er worden drie verschillende tapasbars bezocht en gerechten geproefd onder het genot van een goed glas wijn, biertje of frisdrank naar keuze. Na de Tapas Tour is iedereen vrij om naar het hotel te gaan, een drankje te doen bij één van de vele gezellige terrasjes, Clubs of andere uitgaansgelegenheden!

Dag 2:
Deel 1:
Na het goed verzorgd ontbijt zullen we van start gaan met 1 van de populairste activiteiten van Valencia. Samen met een Nederlandstalige gids fietst u door de mooiste straten en parken van Valencia naar vele bijzondere bezienswaardigheden. Kijk goed rond, geniet van alle uitzichten en luister naar de verhalen die de gids u te vertellen heeft. In korte tijd krijgt u een geweldige indruk van deze prachtige stad. Natuurlijk zal een bezoek aan het strand en Ciudad de Las Artes y las Ciencias niet in deze tour ontbreken.

Een goede balans tussen een georganiseerd programma en vrije tijd is tijdens iedere reis een belangrijk aspect. De middag kunt u dan ook besteden om Valencia op eigen gelegenheid te verkennen of genieten van de rust.

Deel 2:
’s Avonds wordt er gezamenlijk gedineerd in 1 van de gezelligste restaurants van Valencia in de historische binnenstad. We stellen voor om met u gezelschap de typische Spaanse Paella te gaan eten met vooraf en sharing starter van diverse voorgerechtjes en natuurlijk een heerlijk dessert ter afsluting. Uiteraard kunnen we het menu volledig samenstellen aan de hand van uw wensen. 

Dag 3:
Net als zaterdagochtend zal ook deze ochtend het ontbijtbuffet voor iedereen klaarstaan bij het hotel. Er kan dan alle tijd worden genomen om rustig te ontbijten en na te praten over de belevenissen van de dag ervoor. 

Middels de City Challenge Valencia zullen we alle high lights van de historische binnenstad van Valencia gaan verkennen, waaronder de El Carmen wijk, de Cathedral en de grootste foodmarkt “Mercado Central”. Met onze unieke app beleeft u een ongekend avontuur in de verrassende sfeervolle stad. Tijdens deze game gaat u met uw team op pad naar de bekende bezienswaardigheden. Samen met uw team probeert u zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden.

Voor we de vlucht terugnemen naar Nederland wordt er nog een lichte lunch genuttigd. Dit is mede afhankelijk van de vluchttijden.
Met een koffer vol met mooie herinneringen wordt de terugreis naar huis ingezet.

Evenementenbureau op reis:

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!Uiteraard kunnen wij het programma nog geheel aan uw wensen aanpassen.

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Spanje

Valencia

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving