Alicante

Alicante is gelegen aan de oostkust van Spanje aan de Middellandse Zee. Het mediterrane klimaat zorgt voor lange, zonnige zomers, waardoor de stranden ideaal zijn voor ontspanning en watersporten. Het oude stadscentrum van Alicante, bekend als El Barrio, heeft smalle straatjes, kleurrijke huizen en historische gebouwen. Het kasteel van Santa Bárbara biedt een prachtig uitzicht op Alicante. De stad biedt ook een levendig nachtleven met tal van bars, clubs en restaurants. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, cultuur, lekker eten of een bruisend nachtleven, Alicante heeft voor ieder wat wils.

Segway rijden

3-daagse Groepsreis Alicante - Een mooie manier om dit stukje Spanje te ontdekken

Alicante 82 verkocht

Zoekt u een originele bestemming met een zomers klimaat? Een gevarieerd aanbod van diverse activiteiten, zon, zee, strand en een bruisend uitgaansleven? Alicante is een de ideale bestemming voor een “weekendje weg”, die steeds populairder wordt voor zowel het jongere als het iets oudere publiek.

Alicante View

Incentive Awesome Alicante - Teambuilding onder de Spaanse zon

Alicante

3-daagse Teambuiling onder de Spaanse zon in Alicante. Door middel van leuke activiteiten zoals een iPad City Challenge maken jullie kennis met de stad. De typische Spaanse keuken ontdekken jullie door middel van een Tapas tour en Paela experience. Uiteraard mag een bezoekje aan het uitgaansleven ook niet ontbreken tijdens deze incentive.

Haven

Incentive Amazing Alicante-Gave activiteiten en Heerlijk eten

Alicante

Zoekt u een originele bestemming met een zomers klimaat? Alicante is de ideale bestemming voor een meerdaags bedrijfsuitje. Geniet onder anderen van een Jeep Safari dag tour en sluit af met een 3-gangen diner inclusief Flamenco Show.

Fiets tour Alicante

Alicante ontdekken op de fiets - 3 daags groepsuitje

Alicante 21 verkocht

Tijdens dit super leuke arrangement leert u Alicante ontdekken aan de hand van een fietstour. Wanneer de avond is aangebroken is het tijd om kennis te gaan maken met de Spaanse keuken en de typische tapas gerechten die Alicante te bieden heeft.

4 Uitstapjes

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving