Actief dagje Teambuilding - Racen, Bowlen, E-chopper tour

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 Gangen lunch
  • F1 Racen (half uur)
  • Bowlen (1 uur)
  • E-Chopper tour (2 uur)
  • BBQ Bronze

Prijs: vanaf € 84,45 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.

De prijs van dit groepsuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024.

Actief dagje Teambuilding - Racen, Bowlen en een E-chopper tour

  Tijd voor een gezellig Teamuitje met een dag vullend programma? Dan zit u hier goed! Start de dag met een heerlijke lunch. Beleef de F1 real-life Experience door te racen op een circuit naar keuze in echte race simulatoren. Aansluitend gaat u bowlen op de Bedrock Bowling baan en ontdekt u de mooie omgeving op de Veluwe tijdens een tour op de E-chopper. Afsluitend een heerlijke, geheel verzorgde barbecue en een gezellig samenzijn.

Teambuilding activiteiten op de Veluwe

  F1 real life experienceBeleef de meest geweldige F1 experience, nog nooit heeft u de Formule 1 cockpit omstandigheden van zo dichtbij ervaren! Het F1 Race Center is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van race simulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. Sterker nog, deze F1 simulatoren worden ook gebruikt door de professionals voor trainingsdoeleinden.

  Bedrock Bowling
  Aan de sfeer zal het niet liggen bij Bedrock Bowling! Het lijkt net of u terug gaat naar het stenen tijdperk in de grotachtige omgeving van de bowlingbaan. Ga met de collega's de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Kies het spel dat bij u past via het moderne touchscreen scherm en bestel zelfs uw eigen drankjes met 1 klik op het scherm. Zo hoeft u geen moment te missen van het spannende spel en kunt u optimaal genieten van de gezelligheid en strijd onder elkaar! 

  E-chopperOntdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper, even lekker uitwaaien samen met collega’s! Onze E-Chopper is nieuw van het merk Brekr. Dit voertuig is een soort elektrische brommer, die op deze manier design, elektrische techniek en historie met elkaar verbindt. Met deze elektrisch aangedreven chopper kun je zonder problemen de bossen van de Veluwe verkennen. 
  Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht (vanaf januari 2023 wel conform de nieuwe regels)
  Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de Brekr E-choppers te rijden.
  Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent ivm borg en instructie. De borg bedraagt € 50,- per E-chopper met een maximale borg van € 150,-.
  Om de E-chopper te huren, dien je in het bezit te zijn van een brommer- en/of autorijbewijs.
  Van 1 november tot 1 maart verhuren wij geen E-choppers ivm slechter weer en kans op gladde wegen.
  Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.

  Bij grote aantallen (meer dan 6 personen) zult u de activiteiten afwisselen in groepjes.

BBQ Bronze

Voorgerecht:

  • Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter

BBQ verschillende soorten vlees o.a.:

  • Sate
  • Drumstick
  • BBQ Worstje
  • Hamburger

Onbeperkt geserveerd met:

  • Diverse koude sauzen
  • Friet
  • Rundvleessalade
  • Rouwkorstsalade

  Optioneel is het mogelijk om de barbecue uit te breiden naar Silver of Gold, vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!