Lunch
City Challenge Brugge
Loungeskutsje
IJlst

2-daagse onderdompelen in Friesland met avontuurlijke zeildag en Escape Challenge in Elfstedenplaats

Stap aan boord en laat je betoveren door de serene schoonheid van de Friese wateren! Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch aan boord. Als kers op de taart sluiten we de dag af met een smakelijke BBQ aan het water. Op de tweede dag staat de Escape Challenge in IJlst op het programma, waarbij teambuilding en plezier centraal staan. IJlst is een prachtig Fries stadje en één van de elf steden tijdens de Elfstedentocht. Het ademt de Friese historie en cultuur!

Bij dit 2-daagse onderdompelen in Friesland arrangement is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Volledige dag zeilen op Friese Skûtsjes
  • Goed verzorgde lunch aan boord
  • Aanmeren en ontspannen aan land
  • BBQ buffet
  • City Challenge Ijlst
  • Afsluitende lunch
  • 1x overnachtingen
  • 1x goed verzorgd ontbijtbuffet

Groepstarieven:
Vanaf € 375,- per persoon exclusief btw
Prijs is gebaseerd op 40 personen.
Kleinere groepen op aanvraag.

Op aanvraag kunnen wij ook vervoer voor u organiseren.

De prijs van dit 2-daagse onderdompelen in Friesland arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Vaar op jullie eigen Skutsjes over de Friese Wateren!

Stap aan boord en laat u betoveren door de serene schoonheid van de Friese wateren! Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch aan boord. Als kers op de taart sluiten we de dag af met een smakelijke BBQ aan het water. Op de tweede dag staat de Escape Challenge in IJlst op het programma, waarbij teambuilding en plezier centraal staan.

Programma Dag 1

De ochtend begint met meteen avontuurlijk wanneer jullie aan boord stappen van jullie eigen Friese skûtsje voor een unieke tocht over het water. Optioneel ontvangen we uw gezelschap met een vers kopje koffie of thee en de typische Oranjekoek uit de streek.
Een Fries skûtsje is een traditioneel zeilschip dat oorspronkelijk werd gebruikt voor vrachtvervoer in de Friese wateren en nu vaak wordt gebruikt voor recreatieve zeiltochten en wedstrijden. Naast het varen is er ook nog de mogelijkheid om tegen elkaar te racen op het water en er een wedstrijd van te maken, door de competitie wordt het teamgevoel nog meer versterkt! Tijdens de tocht genieten jullie van een heerlijke lunch aan boord, voordat jullie verder varen naar een schilderachtige plek om aan te meren in de middag. Na wat ontspannen op deze prachtige locatie keren jullie terug naar het hotel om in te checken en op te frissen voor de avond. De dag wordt afgesloten met een smakelijk BBQ-buffet, waarbij de mogelijkheid bestaat er na zelfs een privéfeest te organiseren op een unieke locatie met eigen DJ!

Programma dag 2

Jullie dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, gevolgd door de spannende City Challenge in IJlst. Uitgerust met een koffer vol attributen gaan jullie op zoek naar diverse locaties in de stad, waar jullie raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren. Het team dat de meeste punten verdient, gaat er met de overwinning vandoor! Na de uitdagende activiteit sluiten jullie de reis af met een goed verzorgde lunch. Tijdens deze lunch volgt ook de prijsuitreiking, welk team heeft de meeste punten weten te behalen?! Hierna is het tijd om terug naar huis te keren, met herinneringen aan een tweedaagse vol teamwork en plezier!

Alles is mogelijk!

Alles is mogelijk in onze arrangementen! Of je nu de voorkeur geeft aan een korter verblijf van twee dagen of specifieke activiteiten wilt toevoegen, wij staan klaar om al je wensen tegemoet te komen. We gaan graag in gesprek met jullie om de reis tot in de puntjes te personaliseren, zodat jullie ervaring precies naar wens is!

De mooiste locaties

Bij al onze bestemmingen werken wij samen met de meest bruisende horeca hotspots in de regio om jouw avontuur onvergetelijk te maken! Van de meest verrukkelijke ontbijtjes tot smakelijke lunches en diners, we hebben het allemaal voor je klaarstaan. En of je nu wilt vergaderen in stijl of het weekend inluiden met een feest, wij toveren de meest sfeervolle locaties tevoorschijn - denk aan een lunch aan de kade van de Friese meren of een vergadering op het water. Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag om jou een ervaring te bezorgen die je nooit meer vergeet!

Prachtige overnachtingsmogelijkheden

Of u nou graag voor een gezellige groepsaccommodatie gaat of liever voor luxe tweepersoonskamers, wij hebben de beschikking over verschillende prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van jullie wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.

De hotels zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Echter heeft de gekozen datum wel invloed op het prijsaanbod. Wanneer u kiest voor een overnachting op een doordeweekse dag of laagseizoen, zal dit voordeliger uitvallen dan wanneer u interesse heeft in een weekend of hoogseizoen overnachting. Ook maken sommige hotels onderscheid in een 2-daags- of 3-daags arrangement. Samen met u vergelijken wij uw wensen met het beschikbare aanbod en kiezen we de beste optie voor uw gezelschap.

Personaliseer uw programma met een van onze unieke activiteiten:

Kookworkshop: Niet alleen leuk voor teambuilding, maar ook om nieuwe kooktechnieken te leren en samen een heerlijk diner te bereiden.
E-chopper tour: Ontdek de prachtige omgeving op een leuke manier vanaf een elektrische chopper.
Strandactiviteiten: Trek je schoenen uit en stap het strand op voor een verfrissend potje Beach Volleybal en Beach Hockey!
Bezoek aan museum: Tijdens het museum bezoek kunt u meer ontdekken over de rijke geschiedenis van Friesland.
Exclusieve feestavond met DJ: Wat is er mooier dan onder het genot van een drankje en met begeleiding van een live DJ te proosten op een geslaagd teamuitje!
Escape Challenge: Escape Challenge Friesland is een interactief stadsspel waarmee de deelnemers op een leuke en boeiende manier de prachtige omgeving kunnen ontdekken.
Magic Dinner Show: Laat u voor en tijdens uw diner verrassen door entertainment van deze top artiest. Doormiddel van illusies en trucs zal hij u weten te verwonderen en verbazen. 

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Friesland

Friesland kent vele gezichten, dus Friesland verrast u steeds weer. De schitterende meren, dorpjes en kanalen laten dat unieke stukje Nederland zien. Ontdek Friesland met een weekendje weg, een sportieve dag zeilen of heerlijk ontspannen met een sloepje varen. Waterliefhebbers moeten zeker Friesland ontdekken.

IJlst

Expert in beleving maakt gebruik van cookies
Expert in beleving is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Expert in beleving