Weekend at the Prison: Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Bij dit teamweekend is inbegrepen:

  • High Beer/High Wine
  • Kop soep naar keuze met stokbrood kruidenboter
  • The Bomb
  • Gevangenis opstand game
  • Prison Break Paasloo
  • Gevangenis lunch
  • Borrelgarnituur
  • Barbecue of buffet
  • Pubquiz
  • 1,5 uur durend drankarrangement (inclusief 1,5 uur vrij drinken van de Hollandse Bar)
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • Servicekosten
  • Schoonmaakkosten
  • Toeristen belasting
  • Bedlinnen

  Prijzen op basis van minimaal 4 personen:November t/m maart: vanaf € 250 p.p. (op basis van meerdere woningen, maximaal 8 per woning)
  April t/m oktober: vanaf € 300,00 p.p.

  De prijs van dit Teamweekend in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Crimineel goed weekendje weg

  Zijn je collega's en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen. 

Programma voorstel

  VrijdagVanaf 12.00 uur kunt u vrij gebruik maken van alle faciliteiten
  Om 15.00 uur zijn de sleutels van de woning beschikbaar
  17:30 uur
  Kop soep naar keuze inclusief stokbrood kruidenboter

  18:30 uur
  De ruimte wordt voorbereid voor the Bomb:Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!

  19.30 uur
  U wordt verwacht in het restaurant voor een high wine/beer

  Zaterdag08.30 uur
  Het Wieden ontbijt wordt in de woning gebracht

  10.30 uur
  De cipiers komen u in de woning arresteren en wordt u voorzien van passende kledij. Onder begeleiding van de cipiers gaat u de gevangenisopstand beleven (tegen een toeslag is een vluchtclinic in de bomen ook mogelijk)

  12.00 uur
  U kunt zich melden bij de Cipier van de keuken voor een gevangenislunch (broodmaaltijd of chili con carne).

  12.30 uur
  U wordt op het transport van Prison Break paasloo gezet. De Prison escape is begonnen.

  14.30 uur
  Gezellig napraten in de lounge onder het genot van een borrel (ex) en een uitgebreid borrelgarnituur.

  18.00 uur
  Barbecue of gourmet in de woning.

  21.00 uur
  Pubquiz in het café (incl. 1,5 uur vrij drinken Hollandse bar).

  Zondag
  09.00 uur
  Wieden ontbijt in de woning

  Vrij gebruik alle sportfaciliteiten en boerengolf, voetgolf, poolvoetbal, klootschieten, jeu de boules, mega twister.

  Vertrek op ieder gewenst tijdstip.

Rustieke en warme sfeer

Het café-restaurant is gelegen aan de rand van natuurgebied de Weerribben. De rietgedekte boerderij straalt een rustieke, warme sfeer uit en is gezellig ingericht.

De boerderij staat op een groot en ruim opgezet erf en grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Vanuit de serre heeft u een schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

8.8 | 6 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Een top teamweekend! Heel leuk arrangement, goede afwisseling. De jongens van de entertainment deden het heel erg leuk! En ook bij de horeca was alles top geregeld. I.v.m. slechte weer konden we geen BBQ buiten doen, maar er werd direct voor een oplossing gezord, echt top! Al met al een heel geslaagd weekend.

Anoniem

8

Crimineel goed, wat de titel al aangeeft. We hebben een heerlijk verblijf gehad. Alle collega's vonden het erg leuk.

Koen de Jager

10

TOP weekend gehad. Leuk park en activiteiten.

Anita Onbekend

9

Super leuk teamweekend gehad voor ons 25 jarig jubileum. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het spel Prison break was een topper, een keer een andere kijk op de Escape Room. Bedankt voor ons geslaagde jubileum weekend.

Anoniem

9

Goed georganiseerd. Veel teamwork, goede begeleiding. TOP weekend gehad in de Weerribben

Emiel Nooter

8

Prima georganiseerd weekend! De tijd tussen de activiteiten door was wel wat lang, maar door alle mogelijkheden op het park was deze op eigen initiatief goed op te vullen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.