GPS Tocht door Rotterdam - Teamuitje in deze havenstad

Deze GPS tocht in Rotterdam is inclusief:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik GPS
  • Drankje na afloop
  • Duur programma is 3 uur

Prijzen:

  • € 23,60 p.p. (minimum 15 personen)
  • € 22,40 p.p. (minimum 60 personen)
  • € 21,20 p.p. (minimum 120 personen)

De prijs van deze GPS tocht in Rotterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

GPS Tocht door Rotterdam

Maak een tour door de Historische stad Rotterdam met een GPS als uw navigatie. Samen met uw groep de vragen oplossen, de stad door langs de mooiste plekjes en het eindpunt halen. Voor een leuk groepsuitje in Rotterdam.

Stadsrondleiding met uw GPS

De satelliet is bij dit bijzondere programma uw gids door het centrum van Rotterdam. Na een korte introductie wordt de werking van de GPS (Global Positioning System) uitgelegd: hoe leest u een coördinaat, hoe voert u een coördinaat in en hoe vindt u nu de weg met de GPS? Na een oefenrondje gaat u uiteindelijk zelf in kleine groepjes van circa 5 personen op pad.

Wie heeft de GPS het best onder controle?

U moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet u een vraag oplossen en met dit antwoord kunt u het volgende coördinaat berekenen. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes van de stad, houd dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamelt ook langzaam aan alle benodigde getallen voor de exacte eindlocatie. Op het eindpunt sluiten we de tocht af onder het genot van een drankje.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Leuke toer en goed geregeld.

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!