GPS Biesbosch Sloepenchallenge - Teamuitje in de natuur

Bij deze sloepenchallenge is inbegrepen:

  • Minirondvaart door NP de Biesbosch
  • Begeleiding
  • Spel sloepenchallange
  • Duur programma 3 à 4 uur

  Prijs: vanaf € 32,50 p.p. afhankelijk van de groepsgrootte.
  Minimum aantal personen is 25.

  Wilt u een dagvullend programma boeken dan kunnen wij de dag uitbreiden met bijvoorbeeld een vergaderarrangement, stadswandeling of torenbeklimming door Geertruidenberg. Informeer naar de mogelijkheden!

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt deze dag uitbreiden met:
- Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
- Ontvangst met Pintxos lunch: vanaf € 14,85 p.p. inclusief koffie en thee
- BBQ: € 26,40 p.p.  (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
- Tapas shared diner: € 32,45 p.p. (exclusief drankjes)

De prijs van dit spannende teamuitje in Nationaal Park de Biesbosch is geldig tot en met 31 december 2019.

Teamuitje in de Biesbosch

Ontdek samen met uw team Nationaal Park de Biesbosch met een minirondvaart en de unieke Sloepenchallenge op het water. Weet uw team de opdrachten het snelst tot een goed einde te brengen dan bent u de winnaar van deze dag. Daag uw collega's uit!

U gaat tijdens deze sloepenchallenge dit gebied zelf ontdekken. Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer dient hierbij als thuishaven waar dit programma begint en eindigt.

De Sloepenchallenge

  De Sloepenchallenge op het water is uniek! De deelnemers gaan zelf varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. U wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch.
  In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water.
  De Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging. Eenmaal het GPS punt gevonden moet door het team een opdracht worden vervuld. Punten kunnen verdiend worden door opdrachten zoals het maken van de gekste groepsfoto, een anagram oplossen of het seinvlaggen-sms spel.
  Na de GPS sloepenchallenge gaan de teams al zelf varende onder begeleiding gezamenlijk de oude Biesbosch in om de prachtige natuur te ontdekken. De GPS sloepenchallenge duurt ongeveer 3 à 4 uur.
  Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer dient hierbij als thuishaven waar dit programma begint en eindigt.

Programmavoorbeeld:

Voorbeeldprogramma13.00 uur Ontvangst bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer
13:15 uur Start vaartocht richting de Aakvlaai
14:00 uur Start GPS Sloepenchallenge
16:00 uur Einde GPS Sloepenchallenge, start minirondvaart
17:30 uur Aankomst Raamsdonksveer

Deze tijden zijn indicatief en aan uw wensen aan te passen.

8.5 | 4 reviews

Reviews van gasten

Maartje de Lepper

10

We hebben een super leuke dag gehad. lekker weer! Leuke begeleiding! Iedereen heeft genoten! Echt een aanrader!

Anita van Elsen

8

We hebben enorm genoten .
Het weer was geweldig voor deze dag waarmee het uitje een perfecte combinatie was.

Anoniem

8

We hebben een Tuktuktocht gedaan ipv de sloepentocht. We hebben een hele leuke middag gehad met ons team. Doordat de Tuktuks afgesloten waren konden we ook nog in november comfortabel door het brabantse land toeren. Onderweg leuke opdrachten en 's avonds lekker eten. We hebben een leuke dag gehad!

Anoniem

8

Zeer genoten van het arangement zeker voor herhaling vatbaar.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Onze partner richt zich op familieuitjes, groepsuitjes, schooluitjes en bedrijfsuitjes te water in Nationaal Park de Biesbosch in de omgeving van Holland oudste stad Geertruidenberg.

Omgeving

Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij onze uitjes te water. Hollands oudste stad Geertruidenberg is een bezienswaardigheid op zich en geldt als start- en eindpunt van onze spetterende bedrijfsuitjes en familieuitjes.

W.E.G.

Onze partner wil groepen op een recreatieve, gezellige en/of sportieve wijze hun uitje laten invullen. Wij bieden diverse leuke programma's en arrangementen die uiteindelijk op uw groep worden afgestemd. Natuurlijk kunt u naast deze arrangementen uw eigen dagje weg samenstellen door te kiezen uit onze lijst met bouwstenen. We hebben voor iedere portemonnee iets te bieden. Aarzel dus niet en boek snel uw dagje weg!

Ligging

Zo strategisch als de oude vestingstad al lag, zo gemakkelijk en goed bereikbaar per auto, bus of boot ligt de gemeente Geertruidenberg anno nu. Met de auto rijdt u onmiddellijk de gemeente binnen via het kruispunt Hooipolder van de rijkswegen A27 (Breda-Utrecht) en de A59 (Oss-knooppunt Zonzeel). Vanaf het NS station in Breda is er een goede busverbinding. Uiteraard is Geertruidenberg aan de boorden van de rivier De Amer, recht tegenover de Biesbosch ook via het water prima bereikbaar, zowel vanuit natuur- en recreatiegebied de Biesbosch en de Zeeuwse wateren als via de West-Brabantse vaarroutes. Voor fietsers is het handig te weten dat de gemeente Geertruidenberg is opgenomen in het netwerk van de Brabantse fietsknooppunten.