3-daags Tennisweekend op de Veluwe

Dit tennisarrangement is inclusief

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 1x BBQ
  • 1x Hongaarse Bogratz Lunch
  • 1x Snelle Lunch
  • 1x 3-gangendiner
  • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Tennissen
  • Borrelen in de sportkantine

Prijs: € 171,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Toeslagen:

  • Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
  • Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht
  • Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

  De kosten van een tennistrainer bedragen € 50,00 per uur. Als u van te voren aangeeft waarop u het liefst wilt trainen (bijvoorbeeld tactische training of technische training) dan kan dat natuurlijk gerealiseerd worden.

  De prijs van dit tennisweekend is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Lekker tennissen met je tennismaatjes, collega's of vrienden

Drie dagen trainen, relaxen, lekker eten, drinken en slapen. Bij het tennishotel en tennisvereniging beschikken we over alle ingrediënten voor het organiseren van een geslaagd tennisweekend. Met een tennisteam, tennisvrienden, familie of collega's (beter gaan) tennissen? Een kampioenschap vieren met een gezellig uitje? Of in het kader van teambuilding een paar dagen trainen bij dit tennnishotel is het allemaal mogelijk.

Programma

  Dag 1:
  16.00 uur: Koffie en apfelstrudel
  16.30 uur: Inchecken
  17.00 uur: Tennissen (eventueel onder begeleiding van een trainer € 40,- p/uur*)
  19.30 uur: Opfrissen
  20.00 uur: 'Gewoon lekker' BBQ De rest van de avond bent u vrij om te besteden zoals u wilt. U kunt bijvoorbeeld lekker borrelen in onze gezellige sportkantine, stappen in Arnhem, een potje kaarten of...(vul maar in!)

  Dag 2:
  09.30 uur: Ontbijt
  10.30 uur: Wandelen naar De Carolinahoeve
  12.30 uur: Hongaarse bogratz lunch
  13.30 uur: Tennissen (eventueel onder begeleiding*)
  17.00 uur: Opfrissen
  18.00 uur: Borrelen in de sportkantine.
  19.00 uur: 3-gangen diner De rest van de avond vrij programma. Wilt u nog een activiteit plannen, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

  Dag 3:
  Tussen 8.00 uur en 10.00 uur: Ontbijt Na het ontbijt nog even een potje tennissen.
  12.00 uur: 'Snelle lunch'

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.