Wie ontmaskert de Saboteur? Bedrijfsuitje in Breda

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Gebruikmaking van alle benodigde materialen
  • Koffie of thee bij ontvangst
  • Begeleiding en instructie
  • Alle teamopdrachten
  • Consumptie na afloop
  • Prijsuitreiking (incl. prijsjes)

Prijzen:

Bij 8 t/m 14 personen 15x € 27,50 (u betaalt voor minimaal 15 personen)
Bij 15 t/m 59 personen € 27,50
Bij 60 t/m 119 personen € 25,00
Vanaf 120 personen € 22,50

Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW en reserveringskosten € 15,00 exclusief 21% BTW.

De prijzen van dit bedrijfsuitje in Breda zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Wie ontmaskert de mol? Bedrijfsuitje in Breda

Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren?

Het programma

Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

In uw gezelschap bevindt zich een Mol!

Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een Mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie. Lukt het u als enige om deze persoon te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag… Graaft u mee?

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!