Stadsevenementen

De grote maar ook de kleine steden in Nederland zijn bij uitstek geschikt voor een bedrijfsevent. In teamverband activiteiten ondernemen waarbij er aan teamspirit wordt gewerkt maar ook de strijd tussen teams kan hele bijzondere resultaten opleveren.

businessbookers Populair

Stad Unique & Sport Unique
Wie wordt het rijkst tijdens uw bedrijfsuitje? Speel Stads Monopoly in Zutphen

Stads Monopoly in Zutphen speelt u met uw collega's tegen elkaar in groepjes. Een leuke uitdaging! Wie wordt het rijkst tijdens uw bedrijfsuitje? Speel Stads Monopoly in Zutphen dan komt u snel [..]

Dusseldorf
2 daags bedrijfsuitje Dusseldorf - inclusief busvervoer en maaltijden

Düsseldorf is een van de rijkste en meest trendy steden van Duitsland. De oude binnenstad, met meer dan 260 bars en internationale restaurants, wordt ook wel de langste Toog ter wereld genoemd.

Culinaire Rondvaart Rotterdam
Uniek Groepsuitje op het water - Rondvaart en Borrelcruise in Rotterdam

Varend door de indrukwekkende Rotterdamse haven, genietend van goed gezelschap, de adembenemende skyline van Rotterdam ... Deze borrelcruise en rondvaart is een ware belevenis!

Levend Monopoly
Bedrijfsuitje Levend Monopoly in Brabant

Wie verovert de meeste straten?! Dit moet je een keer gedaan hebben! Levend Monopoly is een combinatie van een stadsspel, bordspel, sportiviteit en teambuilding! Alle ingrediënten dus voor een [..]

 

meer bedrijfsuitjes